• Română
  • English

Asistente medicale in UK

Alege locul de munca dorit:

Incarca CV-ul tau:

Asistentele medicale sunt in Marea Britanie foarte cautate datorita lipsei acute de personal calificat in domeniu. Asistentele medicale din Romania pot in urma inscrierii la NMC in Marea Britanie sa profeseze in Marea Britanie.

Salarizarea asistentelor medicale si a asistentilor medicali este foarte atractiva, incepand de la £11/ora. Asistentele medicale si asistentii medicali au multe optiuni putand sa lucreze in azile de batrani, clinici si spitale private sau in sistemul de sanatate national NHS.

Ce face BRIT-RO CONSULTANCY PENTRU DUMNEAVOASTRA?

Pasul 1: Va explicam care sunt procedurile de inregistrare ca asistenta medicala sau asistent medical in Anglia (procesul obtinerii PIN)

Pasul 2: Intocmim o lista a documentelor necesare obtinerii PIN-ului

Pasul 3: Va explicam care sunt toate serviciile de care puteti beneficia din partea firmei noastre pentru relocarea ca si asistenta medicala si pentru plecarea cu un contract de munca cu norma intreaga

Pasul 4: Stabilim impreuna cu dumneavoastra durata procedurilor si intocmim un plan de lucru personalizat

Pasul 5:  Va explicam pentru care dintre locurile de munca pe care le avem disponibile . Lucrand cu mai multi angajatori putem sa inaintam aplicatia dumneavaostra angajatorilor care vor avea nevoie de asistente medicale sau asistenti medicali pentru joburi care au data de incepere mai tarzie, astfel incat sa fiti selectionat mai repede pentru un contract ce va incepe mai tarziu.