• Română
 • English

Ingrijitori batrani si infirmieri in Anglia

Alege locul de munca dorit:

Incarca CV-ul tau:

Locuri de munca pentru infirmieri in azile si ingrijitori la domiciliul varstnicilor.

Infirmierii si ingrijitorii lucreaza in azile de batrani sau la domiciliul clientilor. Pentru persoanele care nu au lucrat niciodata ca infirmieri in Romania sau in asistenta sociala pentru ingrijire batrani este important sa stie ca este nevoie de multa rabdare si daruire pentru a face fata acestui job.
Experienta personnala in ingirjirea unui adult (ex: in ingrijirea unei rude) constituie un avantaj pentru angajare.
Salarizarea difera in functie de zona in care veti lucra si natura job-ului . Salarizarea este intre £7.85/ora – £8.60/ora,zilele de sarabtori legale si turele de noapte fiind platite mai bine , pana la £12.15/ ora, contractele de munca pe care le mediem asigurand un minim de 35-40 de ore lucrate pe saptamana.

Colaboram in acest domeniu cu mai multe lanturi de azile de batrani si agentii de recrutare din UK care au contracte permanente atat cu azile de batrani. In functie de optiunile dumneavoastra si de zonele pe care le veti prefera in Anglia va putem pune la dispozitie informatii specifice pentru zonele respective.

Pentru a lucra ca si ingrijitor varstnici sau ingrijitor la domiciliu in Marea Britanie trebuie sa aveti cunostinte medii de limba engleza la nivel conversational. Vom evalua cunostintele dumneavoastra in cadrul evaluarii personale pe care o vom face daca veti fi selectat pentru unul din posturile pe care le avem disponibile.

Ce face BRIT-RO CONSULTANCY PENTRU DUMNEAVOASTRA?

Pasul 1: Va explicam care sunt procedurile de recrutare si va evaluam cunostintele de limba engleza dupa ce avem un prim interviu in cadrul caruia vom evalua experienta profesionala si competentele dumneavoastra.

Pasul 2: Intocmim lista actelor necesare.
Pasul 3: Va explicam care sunt toate serviciile de care puteti beneficia din partea firmei noastre pentru relocare pentru plecarea cu un contract de munca cu norma intreaga.
Pasul 4: Va pregatim pentru interviul cu angajatorii din Anglia urmand ca dumneavoastra sa sustineti un interviu telefonic sau Skype cu acestia
Unii angajatori ofera locuinta contra unui cost din salariu, alti angajatori va pot asista in obtinerea unei locuinte. In general veti locui in camera cu inca o persoana sau in camera singur(a).
Pasul 5: Pregatim plecarea dumneavoastra, semnarea contractului de munca cu angajatorul. Contractul de munca o sa vi-l furnizam si in limba romana daca cunostintele dumneavoastra de limba engleza va impiedica sa intelegeti toti termenii angajarii.
Pasul 6: Stabilim detaliile plecarii urmand ca aceste date sa fie furnizate angajatorului. Este responsabilitatea dumneavoastra sa cumparati biletul de avion/autocar. Va vom pune le dispozitie date si va vom asista in stabilirea traseului pentru a ajunge la angajator.

BRIT-RO CONSULTANCY NU PERCEPE COST MEDIERE

Ce facem noi in cadrul medierii pentru aplicanti?

 • Evaluare candidati
 • Construire plan de angajare in Marea Britanie
 • Consultanta in verificarea nivelului de vorbit/scris al limbii engleze
 • Refacere CV dupa modele britanice si scriere scrisoare de intentie atasata aplicatiei
 • Consultanta pentru interviere si consiliere prezentare in fata angajatorilor. Va vom consilia in ceea ce priveste felul in care trebuie sa va prezentati, invatandu-va care sunt procedurile de angajare si ce conteaza cel mai mult pentru angajatori. Prin experienta pe care o avem va crestem sansele de a fi doriti de angajatori.
 • Transmiterea catre angajatori a profilului dumneavoastra si punerea in legatura cu mai multi angajatori
 • Organizarea interviurilor cu angajtorii prin Skype
 • Consultare relocare: primii pasi in Anglia, inchirierea locuintei cu asistenta angajatorilor, legalizarea in Anglia
 • Verificarea si semnarea contractului de munca ales, traducerea contractului in limba romana pentru candidati
 • Plecarea in Anglia- va vom oferi un ghid personalizat realizat de Brit-Ro Consultancy care va fi Abecedarul dumneavoastra la sosirea in Anglia
 • Va vom putea in continuare sustine dupa relocarea in Anglia prin biroul de consultanta de la Londra ce are clienti cu care colaboreaza de peste zece ani. Daca veti dori sa va aduceti familia in Anglia, putem sa mediem relocarea membrilor familiei, sa va asistam cu inscrierea la scoala a copiilor, sa va asistam in gasirea unei locuinte. Mai multe informatii despre aceste servicii va vom pune la dispozitie la momentul plecarii.

Va vom putea in continuare sustine dupa relocarea in Anglia prin biroul de consultanta de la Londra ce are clienti cu care colaboreaza de peste zece ani. Daca veti dori sa va aduceti familia in Anglia, putem sa mediem relocarea membrilor familiei, sa va asistam cu inscrierea la scoala a copiilor, sa va asistam in gasirea unei locuinte. Mai multe informatii despre aceste servicii va vom pune la dispozitie la momentul plecarii.